Behendig van boom naar boom

  Weet u wat er schuil gaat achter Charlie Chaplin, Burmabridge, Postman of Flying Fox? In het Kletterwald Thale aan de uitgang van het Bodedal kunt u er achter komen. Hier klimt u over wankele bruggen, hangt u aan touwen, gaat u met kabelbanen en balanceert over balken en banden.

  Einweisung im Kletterwald Thale (Foto: Michael Hesse)

  Het Kletterwald Thale bevindt zich direct aan de uitgang van het wildromantische Bodedal, tussen de dalstations van de stoeltjeslift en de kabelbaan. De elementen op het veeleisende parcours verloopt deels over een zijarm van de Bode en biedt een magisch mooi uitzicht op de omliggende attracties.

  Acht verschillende parcours

  Terwijl voor kinderen van een leeftijd van vijf jaar drie kinderparcours op een hoogte van ca. twee meter worden aangeboden, kunnen volwassenen behendigheid en fitness op drie andere parcours in hoogte van vijt tot zeven meter onder bewijs stellen. Daarnaast is er een familieparcours en voor de bijzonder moedige in tien tot twaal meter hoogte een zwart parcours. In totaal zorgen meer dan 100 elementen voor een verhoogde adrenalinespiegel en een onvergetelijke ervaring.

  Reifenelement im Kletterwald Thale (Foto: Michael Hesse)
  Kletterwald Thale (Foto: Michael Hesse)
  Elemente im Kletterwald Thale (Foto: Michael Hesse)
  Adres:
  Contact:
  Kletterwald ThaleTel.: +49 (0)176 - 966 095 38
  Goetheweginfo@kletterwald-thale.de
  06502 Thalewww.kletterwald-thale.de